Verzend- & Verpakkingskosten

Verzend- en verpakkingskosten:

Wij hanteren voor zendingen binnen Nederland een vaste prijs van € 6,45 per pakketzending, € 4,20 per brievenbuspakket, of € 3,65 per brievenbuspost. Yinzie heeft het recht om de verzendwijze na plaatsen van een bestelling aan te passen, wanneer deze niet geschikt is voor de gekozen verzendwijze.


Buiten Nederland verzenden we altijd als pakketzending en maken veelal gebruik van DHL of PostNL. Echter staan wij altijd open voor overleg over een andere vervoerder.
Voor Belgie en Duitsland zijn de verzend- en verpakkingskosten minimaal € 11.

Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Verzendschema:
Bestellingen die op werkdagen (ma t/m vrij) zijn ontvangen, zullen indien voorradig binnen 3 werkdagen door ons aan DHL of PostNL worden aangeboden. Voor gepersonaliseerde producten die nog gemaakt dienen te worden kan dit maximaal 10 werkdagen zijn. Heeft het spoed, vermeld dit dan bij je bestelling.
Op zaterdag en zondag worden er door Yinzie geen orders aan de vervoerder aangeboden.
 
PostNL/DHL biedt normaliter de eerstvolgende werkdag het pakje bij u aan, echter kunnen er altijd vertragingen optreden, u kunt deze volgen via de track en trace code die u heeft ontvangen. Indien u niet thuis bent wordt uw pakket naar een afhaal locatie gebracht waar u uw pakje kunt ophalen. DHL zal het pakje maximaal 1 week voor u bewaren. Is het niet opgehaald dan wordt het pakje retour gezonden aan Yinzie. U ontvangt dan alsnog een factuur voor de gemaakte verpakking- en verzendkosten met een minimum van € 12,50. Let wel, er kan gevraagd worden om een legitimatiebewijs alvorens uw pakket aan u wordt overhandigd.
 
DHL laat ook een bericht achter indien u het pakket niet in ontvangst kunt nemen en u kunt het bij een DHL depot ophalen of een afspraak voor een 2e aflevering maken.
 

Werkt u overdag, dan kunt u er ook voor kiezen om het pakketje op uw werk te laten bezorgen door PostNL of DHL. Geeft u ons in dat geval duidelijk de naam en adres van het bedrijf door. Voor zendingen naar bedrijven wordt meestal een handtekening van de ontvanger gevraagd en Yinzie is niet verantwoordelijk voor pakketten die in het bedrijf zoekraken.

Besteld op:Uiterlijk Verzonden op:1e BezorgpogingDiv.
    
Maandag*DonderdagVrijdagZaterdag op Afhaallocatie
Dinsdag*VrijdagZaterdagDinsdag op Afhaallocatie
Woensdag*MaandagDinsdagWoensdag op Afhaallocatie
Donderdag*DinsdagVrijdagZaterdag op Afhaallocatie
Vrijdag*WoensdagDonderdagVrijdag op Afhaallocatie
ZaterdagWoensdagDonderdagVrijdag op Afhaallocatie
ZondagWoensdagDonderdagVrijdag op Afhaallocatie

Alles blijft een richtlijn, wij zijn afhankelijk van een derde partij en kunnen er geen garantie over geven dat u daadwerkelijk uw bestelling binnen deze tijd in huis heeft.

Eventuele fouten gemaakt in de opgave van uw adresgegevens die leiden tot vertraging, verlies of het retour sturen van de bezorging vallen niet onder de verantwoording van Yinzie.

LET OP: WIJ VERZENDEN NIET NAAR POSTBUSSEN OF ANTWOORDNUMMERS!!